Vezetéstechnikai tréning

Vezetéstechnikai Tréning – versenypályán, saját autóval

Több éves versenyzői tapasztalattal, Magyar Bajnoki címmel rendelkező instruktorokkal tartott vezetéstechnikai tréning, valódi versenypályán, életszerű körülmények között. A vezető a saját autóján tapasztalhatja meg, hogyan viselkedik a járműve, különböző szituációkban, melyek a közutakon is bármikor adódhatnak. Ha jobban megismeri autóját, emlékezni fog a nálunk szerzett tapasztalatokra és a helyes döntést fogja meghozni egy esetleges vészhelyzetben.

Programunk teljesen interaktív, bármikor lehet kérdezni az instruktortól. Igény szerint többször is át lehet ismételni bizonyos gyakorlatokat.

A program menete:

– elméleti oktatás

– ülés és kormány pozíció, valamint a biztonsági öv helyes beállítása

A biztonságos vezetés alapjai

– gyakorlati oktatás a versenypályán. Ideális ívek, fékezési pontok bemutatása


A pilótákat fokozatosan gyorsulva látjuk el fontos, bizonyos esetekben életmentő tanácsokkal.


Pl:

– a hirtelen megcsúszó és kifaroló jármű feletti uralom visszaszerzése, az autó fenekének kitörése esetén az átlagos sofőrök 95%-a nem tudja, hogyan kell kezelni a helyzetet.)

– Helyes vészfékezés ( sokan tövig nyomják a fékpedált probléma esetén, ami nem helyes)

Az ilyen és ehhez hasonló hiányosságokat próbáljuk meg a felszínre hozni és kiküszöbölni. Az itt szerzett tapasztalatoknak nagy részét a hétköznapokban is lehet alkalmazni.

A biztonságtechnikai rendszerek (ABS, fékasszisztens, ESP, kipörgésgátló, ha van az autóban) megismerése, majd életszerű sebességnél a vészfékezés gyakorlása

– A kormányzás helyes technikája

A tréning díja: 59.800 FT / óra / fő